Hvordan man bruger vores helt nye MJ Command Assistant

Kære bruger

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har lanceret et nyt værktøj på WeChat Mini Program - “AI Tegneinstruktionsassistent”. Dette smarte værktøj kan ikke kun hjælpe dig med hurtigt at generere forskellige instruktioner, men også automatisk oversætte fra kinesisk til engelsk. I denne artikel vil jeg detaljeret forklare, hvordan du bruger dette fantastiske værktøj.

  1. Åbn WeChat Mini Program

Først åbner du din WeChat, klikker på “Opdag” i nederste højre hjørne og vælger derefter “Mini Program”. Indtast “AI Tegneinstruktionsassistent” i søgefeltet.

  1. Gå ind i AI Tegneinstruktionsassistent

I søgeresultaterne finder og klikker du på “AI Tegneinstruktionsassistent”. Hvis du synes, at dette Mini Program er nyttigt, kan du også klikke på “…” i øverste højre hjørne og vælge “Tilføj til mine Mini Programmer”.

  1. Generer instruktioner på kinesisk

På hovedskærmen i AI Tegneinstruktionsassistenten kan du vælge den instruktions-type, du har brug for, og derefter følge instruktionerne til at indtaste kinesiske oplysninger. Når du har gennemført alle trin, vil Mini Programmet automatisk oversætte din kinesiske tekst til engelsk og generere de tilsvarende instruktioner.

  1. Kopier og brug instruktionerne

Du kan direkte kopiere de genererede engelske instruktioner og indsætte dem, hvor du har brug for det, og udføre dem.

Vi håber, at “AI Tegneinstruktionsassistent” kan give dig en mere bekvem og intelligent oplevelse. Hvis du har spørgsmål eller forslag under brugen, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Tak for din støtte og tillid til vores produkt. Vi ser frem til din værdifulde feedback.

GPTBiz team 2023-10-21

Næste
Forrige